Modele de unghii cu french verde

Unghiile Baby Boomer, tendința care va înlocui manichiura français în Vara 2018 modele de manichiura cu gel pentru Unghii scurte! Cum să-ți pregătești mâinile pentru Paște 2018 Modul în care va arăta manichiura franțuzească depinde, în primul rând, de forma și lungimea unghiilor. În 2008 se va Purta forma migdalată și ovală a unghiilor cu Marginea nu mai mult de 3-5 mm. Unghiile vor fi mai originale cu ojă de diferită textură, mată sau mată combinată cu Metalic. De asemenea, se poartă spațiul negativ, atunci Când PE Unghii se aplică ojă incoloră, iar doar pe margini se aplică ojă colorată. Français-UL ornat este o altă tendință a sezonului. Se utilizează diferite dungi, TEHNICA Stamping, abțibilduri, Ornamente în volum sau desen artistique. Modelele de manichiură français colorată castiga tot mai mult Teren în rândul fashionistelor în sezonul cald, pentru că sunt vesele, ușor de realizat și de întreținut și foarte versatile. În plus, acestea pot fi adaptate la tendințele moderne și réinterpréter Geometric, astfel încât unghiile Tale să fie cu totul și cu totul speciale. Unghiile mate vor arăta Mereu nobil și elegant.

Efectul Maxim poate fi creat cu ajutorul culorilor contrastante. Tendința dominantă în 2018 va fi manichiura français mată cu Vârful Lucios. La fel, aceasta poate fi decorată în diferite moduri. Unghiile français style rămân populare și în 2018. Puteți să faceți un vârf întunecat și o bază Aurie sau un vârf colorat în nuanțe pastelate, toate vor scoate în evidență partea principală a unghiei de Culoarea Smarald sau a lămâii. Unghiile metalice au facut Furori PE podim si prezinta o varianta de manichiura foarte “in” pentru femeie Care adopta un stil ultra-chic. La modĂ în 2018 vor fi unghiile scurte. Această lungime este considerată optimă, de exemplu, pentru munca în birou. Unghiile Lungi și ascuțite au ieșit DIN modĂ de mult timp. În plus, Cu Ele, riscați să arătați vulgaire. Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

Les champs obligatoires sont marqués * in continuare Beautyrévélés ITI prezinta 23 de Stiluri de modele de Unghii. Manichiura albastru va fi iarasi foarte actuala in sezonul Care Vine. Acest lucru II datoram Institutului Pantone, Care a plasat nuanta albastra in primele Zece Culori ALE sezonului urmator. O nuanta albastra saturata este CEEA de ce aveti nevoie in anul 2018. Stilul de manichiură français se poate adapta oricărei personalități. Dacă nu vrei modelul clasic, ești o Fire mai rebelă și vrei să Cine exprimi propriul STIL, atunci renunță la Linia Albă dreapta și alege să o curbezi, Într-o proporție total diferită. Împarte-o apoi după bunul plac în mai multe segmente, ajutându-te de o culoare contrastantă. Efectul va fi WOW! En 2018, manichiura Half Moon continua sa uimeasca imaginatia. Cu Cat mai interesant si mai Complicata va fi aceasta, cu atat e mai bine! Aplicati un strat sau doua DIN Oja de Unghii Dorita PE semiluna PE intreaga suprafaţa a acestora. Aplicati abtibildurile speciale in Zona Dorita si aplicati Oja dupa conturul acestora.

Puteti utiliza orice nuanta doriti, important e ca Rezultatul obtinut sa fie cel dorit. Manichiura frantuzeasca Clasica nu va iesi niciodata DIN tendinte. Se observa tot mai mult tendinta de a obtine combinatii Alb-Negru. Pentru cele cărora modelul clasic Li se pare mult prea simplu și Monoton, Propunem varianta din imaginea de mai jos. Păstrând stilul manichiurii français, Dar adăugând pretutindeni detalii precum Dantela fină, manichiura français clasică Trece la un Alt nivel! Cele mai mari GREȘELI de Sănătate pe care le pot face femeile de PESTE 30 de Ani Dacă ești o Fire mai extravagantă, atunci ștrasurile vor fi Alegerea ideală pentru tine! Adaugă Naomi Piese de décor PE o manichiură français, iar Rezultatul îi va UIMI PE toți! Să nu uităm că manichiura français a doborât în timp toate barierele de vârstă.