Modele de sedinte cu parintii

DA, poate fi si ASA. Unii PARINTI au Alte pareri decat tine, au Alte idei, nu sunt de acord cu ce le propui, nu le place uniforma, considéra ca sunt prea multe rechizite, ca Unii copii sunt galagiosi si obraznici. Mereu va fi ASA si e firesc. Nu e usor sa gasesti Calea potrivita. Uneori Poti convainquant, alteori nu. Uneori poate nici tu nu ai dreptate, deoarece DIN ponctul de al unui parinte lucrurile sunt altfel. Sunt o multime de posibilitati. Si sunt situatii in care nu Poti multumi PE toata lumea. Dar straduieste-te sa multumesti PE toata lumea, deoarece Scoala are acest ROL de a Strange laolalta un manunchi de copii, de a forma relatii, de a deschide oportunitati. Întotdeauna trebuie să pregătim Sala înainte, asigurându-ne că toți participanții au Loc. să nu uităm faptul că, un elev poate fi reprezentat de AMBII părinți, așadar să pregătim și niște scaune de Rezervă.

Nu toți părinții vor ajunge la timp la Întâlnire, astfel e bine să păstrăm Naomi LocURI libere în față, care pot fi ocupate de CEI întârziați fără să-i deranjeze PE plafalți. O invitație edistabilă, utilă profesorilor diriginți. Pentru o Bună colaborare cu părinții, considérez că este foarte important cum ne prezentăm la această întrunire, cum organizăm și desfășurăm ședințele cu părinții. Corina – parintii sa Notifice intolantele Alimentare, Alte probleme MEDICALE, datele de contact in eventalitatea unei urgente, oferta PARINTILOR in zapewniania parteneriatului réel Scoala – Familie-comunitate, legile, regulamentele, articole referitoare la CEI priveste PE strict PARINTI, PE copii. Încheierea discursului nostru poate fi începutul unui Dialog cu părinții. Nu este recomandat în schimb, ca trecerea de la Discurs la Dialog să se realizeze prin dezbaterea “publică” a performanței individuale a elevilor. Opinia noastră Care fără Dar și poate este subiectivă, poate influența un colectiv întreg. Astfel, Unii copii riscă să fie etichetați și stigmatizați. Discutarea absențelor, a notelor, a situației Risco a unor elevi nu îi privește PE toți părinții.

Nu este o problemă Generală, deci nu se dezbate în fața tuturor. Aceste lucruri pot fi discutate în particulier, Cu părinții copiilor Care se confruntă cu aceste probleme. Învăţământ gimnazial-Consiliere si orientare-diverse-clasa a 5-a; Clasa a 6-a; Clasa a 7-a; Clasa a 8-a; Smaranda-eu FAC 2 sedinte annuel. Prima Data discutam despre MATERII si Modul de lucru spécifique fiecareia. Urmeaza Discutii légat de organizare si viata clasei. Toate sunt asezonate cu picanterii DIN bucataria interna a clasei. Asta face ca atmosfera sa fie Prietenoasa si parintii sa vorbeasca Liber despre CEEA CE isi doresc. Părinții sunt mai degrabă CEI care ne ajută să FIM Buni în meseria noastră. EI au făcut Primul pas către Noi, înscriindu-și Copilul Lor în instituția noastră. Mesajul Lor indirect este că au lui în competențele noastre profesionale. Nu cred că au luat această hotărâre DIN dușmănie sau DIN dorința de a se răzbuna PE vreun cadru didactique. Logique, nu? Acum este rândul nostru să facem un pas către EI.

Cel mai bine e să renunțăm la atitudinea de cadru Sever didactique, arogant și atotștiutor. EI nu ne vor rău, ei vor binele copiilor Lor. Atât timp Cât dorim și Noi același lucru, nu se prea pot IVI conflictuer majore între pedagoi și părinți. Dacă e nevoie ca părinții să completeze chestionare sau alte documente, va trebui să amenajăm Sala astfel încât participanții să nu fie nevoiți să întocmească hârtiile, ținându-le PE genunchi. Desigur Ideal ar fi să avem la îndemână și Naomi pixuri. Pentru menținerea atenției putem prezenta Naomi formalități introductive. Pédagogii sunt deseori judecați de părinți după prima ședință cu părinții. Deși nu e prea corect să se întâmple astfel, este o Realitate pe care o trăim ZI de Zi.